Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Ervaringen van patiënten

Anne, ik heb je nieuwe adres gevonden. Han en ik wensen je een mooie toekomst op deze plaats .
We willen je ook van harte aanbevelen aan alle mensen die jou als therapeut kiezen .
Je buiten gewone vakkennis en empathie hebben we altijd zeer op prijs gesteld .
Heel veel succes ,

Met een lieve groet , Han & Vaas.

line

Ik ben reeds vele jaren patiënte bij Anne geweest en heb enkel lof voor de wijze waarop zij haar vak beoefend. Ik heb haar altijd ervaren als een betrokken mens en zeer deskundig therapeut met een breed scala aan behandelmogelijkheden. Ze besteedt bij haar behandelingen aandacht aan de hele mens, wat tot goede resultaten leidt.
Vele keren hebben haar acupunctuurbehandelingen mij ter plekke bevrijd van hevige hoofdpijnaanvallen en migraine.
Voor ongemakken in mijn ingewanden werkte voor mij de combinatie van acupunctuur en serica-therapie bijzonder goed.

Mw. v.D.

line

Ik kwam met heftige menstruatieklachten, waarvoor ik van de huisarts al medicijnen had gekregen, die echter helemaal niet hielpen. Integendeel, de klachten werden er erger van! Ten einde raad vroeg ik Anne of ze me kon helpen, aangezien de klachten langzamerhand zo erg waren, dat ik op veel dagen echt slecht functioneerde. Inmiddels, na vier behandelingen, zijn ze nog niet helemaal verdwenen, maar wel in zoverre dat ik weer alles kan doen wat ik wil.

Mw. A.V.


Al na de eerste behandeling door Anne ging ik mij beter voelen, en heb ik geleidelijk de medicijnen kunnen afbouwen, die ik jarenlang nodig had voor mijn rugklachten (artrose).
Ook bood Anne enkele oefeningen aan die niet veel tijd vergen en toch doeltreffend werken.
Ik ervaar de behandeling als zeer aangenaam en ontspannend.
Zij biedt een stuk vakkennis aan en door haar belangstelling in, en zorg voor haar patiënten, voel ik mij in goede handen.

H.V.W

.line

Mijn migraine is weer redelijk onder controle na behandelingen met acupunctuur. Mevrouw Meertens heeft op vakkundige wijze ervoor gezorgd dat er een aanzienlijke verbetering optrad.  Haar aardse werkwijze spreekt me aan. Ze is bij elke afspraak goed voorbereid en houdt mijn dossier zorgvuldig bij. Wanneer nodig wordt er vriendelijk en duidelijk een spiegel aan je voorgehouden, maar ze is ook empatisch en invoelend.  Ze kan goed luisteren en neemt de tijd om maatwerk te leveren. Het is helaas nog niet zo, dat ik haar niet meer nodig heb. Het is echter wel een heel prettig gevoel om iemand die hulp kan bieden, “stand by” te hebben. Ik voel mij hier heel wat fijner bij, dan bij zware pillen.

Mw. H. K.

line

Dit bericht is een heel speciaal woord van dank. Als therapeut heb ik mijn meest dierbare herinnering aan ondergenoemde patiënt. Het was een heel bijzondere ervaring die een hele diepe indruk op mij gemaakt heeft en waarvoor ik zelf heel dankbaar ben. Nog altijd ontroert de herinnering aan deze speciale mens mij diep. Met toestemming van de nabestaanden mag ik dit met jullie delen.

Na een periode van behandeling, begeleiding en ondersteuning mocht ik onderstaand dankwoord, in zijn naam, ontvangen. In memoriam

patientervaring john

 

           
         

Contact

  "Je kunt niet schitteren
als je niet in balans bent" 
 
      Anne Meertens 
Praktijk voor  Acupunctuur & Coaching 
         

Hamster 9
6416 WB Heerlen
M. 06 - 41 11 14 36
info@acupunctuurheuvelland.nl

  Ontwerp: Reclamebureau Magenta, Sittard
Realisatie en techniek: MYPC Webdesign
     

Lid I.F.U  / Lid N.V.A.
KvKnummer:  14114894

           
Copyright (c) Anne Meertens 2014. All rights reserved.