Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Intakegesprek

Meestal heb ik voor de eerste afspraak al telefonisch contact gehad met de patiënt en weet ik met welke hulpvraag hij komt. Tijdens het intakegesprek worden eventuele risicofactoren geïnventariseerd. Mocht zich een situatie voordoen waarbij het beter is om eerst contact met uw huisarts op te nemen, dan wordt niet behandeld voordat er overleg is geweest. Dit geldt overigens voor elke afspraak!

                                                                                                Anne Meertens Reclamebureau Magenta DSC 1270A
 

Er wordt gevraagd naar medicijngebruik, voedings-gewoonte, doorgemaakte ziekten, erfelijke ziekten, operaties, ongevallen en eventuele stressvolle situaties. Bij vrouwen wordt naar het verloop van de menstruatiecyclus, en indien van toepassing naar het verloop van zwangerschappen en bevallingen, gevraagd. Deze informatie helpt mij om uw klacht en het ontstaan ervan zo goed mogelijk te kunnen begrijpen. Waarom heeft deze persoon deze klacht en waarom kan het lichaam de balans niet zelf herstellen? Daardoor wordt het mogelijk zo gericht mogelijk te behandelen.

Acute klachten reageren sneller dan chronische klachten, omdat bij chronische klachten het lichaam al langer uit balans is.

           
         

Contact

  "Je kunt niet schitteren
als je niet in balans bent" 
 
      Anne Meertens 
Praktijk voor  Acupunctuur & Coaching 
         

Hamster 9
6416 WB Heerlen
M. 06 - 41 11 14 36
info@acupunctuurheuvelland.nl

  Ontwerp: Reclamebureau Magenta, Sittard
Realisatie en techniek: MYPC Webdesign
     

Lid I.F.U  / Lid N.V.A.
KvKnummer:  14114894

           
Copyright (c) Anne Meertens 2014. All rights reserved.